Funksjoner

Medlemseditor

Tilpasninger

Distriktsavdelinger

Moduler / API

Betalingsoppfølging

Personvern (GDPR)

Fakturering

Nettinnmelding

 

Flere funksjoner

Medlemseditor

I medlemseditoren behandler man alle medlemmer i organisasjonen.

Nyttig!

Automatisk sjekk for doble medlemmer!

Telefonkatalog oppslag

Søk direkte i telefonkatalogen og sett inn, eller oppdater informasjon direkte i RegWeb. Alt man trenger for å legge inn et nytt medlem i RegWeb, er medlemmets telefonnummer, eller navn.

Effektivt!

Legg inn et nytt medlem på sekunder.

Søk og filter

Filter er et avansert søkeverktøy som gjør at man kan søke i absolutt all informasjon. Filter kan brukes i kombinasjon med søkemerke og etiketter for å søke i grupper.

Nyhetsbrev

Send ut nyhetsbrev til ett eller flere medlemmer via E-mail. Alle brev som sendes ut kan gjøres personlig ved å bruke navn eller annen informasjon for å henvende deg til medlemmer. Da bruker du bare konstanter.

Dokumenter

Hvert medlem kan ha et ubegrenset antall dokumenter tilknyttet seg med dokumentarkivmodulen. Både dokumenter og bilder kan lagres for hvert medlem.

Notater

Hvert medlem kan ha et ubegrenset antall notater. Notater kan deles inn i egendefinerte kategorier.

Aktiviteter

Aktiviteter brukes for å holde orden på hvilke medlemmer som skal være med på forhåndsbestemte aktiviteter i regi av organisasjonen. For eksempel: kurs, møter, konferanser med mer. Aktivitetsmodulen har også nettpåmelding slik at man kan melde seg på aktiviteter via foreningens nettside.

Brukerroller

I RegWeb Medlemssystem har man flere forskjellige nivåer av tilgang. For eksempel har hvert medlem tilgang til “Sin side”. Underforeninger har tilgang til “sine” medlemmer.

Valgfrie felt

Foreningen kan enkelt bygge store deler av RegWeb medlemssystem selv med valgfrie felt og tabeller. Når de valgfrie feltene er definert i systemet kan man bruke disse i søk, rapporter, eksport, nettinnmelding med mer.

De blir en del av systemet og forvaltningen av medlemsinformasjonen.

Bygg selv!

Bygg egne tekstfelt, datofelt, tabellfelt, ja/nei-felt..

Foreningseditor

I foreningseditoren behandler man underorganisasjoner. Her legger vi til nye organisasjoner og hvis man har aktivert samlefaktura kan vi sende ut faktura, purring, kreditnota og så videre til hver underforening.

Egen innlogging

Hver distriktsavdeling kan logge inn og håndtere medlemmer lokalt.

Nettinnmelding – Kort

Medlemmene kan ved innmelding betale med bank/-kreditkort. Modulen er en ekstra tjeneste og koster kr. 199,-/mnd.

API

Regweb har en god API. Via API kan man tilknytte medlemsfunksjoner, sammen med eksisterende nettside, som for eksempel en Din side-funksjon.

Andre betalingsmetoder

  • Avtalegiro
  • SMS-betaling
  • Vipps-faktura

Se prisinformasjon

OCR-Giro modul

Last ned OCR-giro filer fra banken (eller NETS). Last inn filene i Regweb. Medlemmene blir satt til betalt automatisk.

Andre betalingsmetoder

Se Moduler og Api

Historikk over endringer

Denne loggen viser alle forandringer som har blitt gjort på det medlemmet som vises i “Personalia”. For å vise loggen i et utskriftsformat, klikk på “Rapport”. Fjern haken i avhukningsfeltet “Utsjekk” dersom endringen ikke skal vises i rapporten. 

Sikkerhetskopi (Backup)

Generelt kan man lage en sikkerhetskopi av hele systemet, samt gjenopprette systemet tilbake til slik det var før en sikkerhetskopi ble laget.

Min side – for medlemmer

Medlemmene kan oppdatere og endre sin egen informasjon via Min side. Via API kan felt og faner velges.

Kontingent

Systemet er unikt i måten kontingent blir behandlet. Produkter og kontingenter blir behandlet på samme måte som produkter. Denne måten å styre kontingenter på gjør systemet svært fleksibelt. Medlemstypene bestemmer kontingentsatsene. Medlemstypen som settes på medlemmet bestemmer hvilket beløp det vil stå på fakturaen medlemmet mottar.

Andre betalingsmetoder

Se Moduler og Api

Produkter

Behandling av produkter som foreningen har for salg er enkelt i RegWeb Medlemssystem. Legg inn produkter i produktlisten og man kan enkelt sende faktura til kunder og medlemmer.

Betal for andre

En mor eller far ønsker ofte å betale for barn eller andre familiemedlemmer som er medlem av foreningen. Foreningen sender da ut en faktura med alle medlemmene. Man kan også holde oversikt over hvem som er i slekt.

Nettinnmelding

Kan kobles til foreningens eksisterende hjemmeside, slik at nye medlemmer legges inn automatisk. Det følger med en egen designer, slik at skjemaet kan designes av foreningen selv.

Farmannsveien 48, 3125 Tønsberg
333 12 800 – post@klopp.no

Medlem av

Partnere

Alle rettigheter forbeholdes Klopp AS » Web & Software Engineering. Regweb er et registrert varemerke ® i varemerkeregisteret. Forbehold om skrivefeil.